App´en

Tlf

Kære hundevenner

Den største og mest omfangsrige faktuelle information finder du på vores app – på både android og appstore.

Scan dem her:

QR_Barf_iOS_PNG                                                               Iphone

QR_BARF_ANDROIDAndroid

Siden 1998 har vi brugt vores liv på at fremme sund og naturlig kost til hunde og vi har undervist alt fra hundeejere, hundeklubber, veterinærsygeplejersker, og hundefrisører til dyrlæger og ulveforskere for at udbrede kendskabet til barf som den mest rigtige kost med alle de fordele der er ved at fodre naturligt.

I årene har vi brugt hjemmesider, nyhedsbreve og facebook til at formidle den information, der er så vigtigt for at gøre det rigtigt og  opnå de gode resultater.

Gennem årene er der startet mange forhandlere af forskellige produkter og udvalget og tilgængeligheden af naturlig foder er øget. Dermed er antallet af informationskilder også steget markant. Den information og vejledning der foregår, er meget svingende i kvalitet og faglighed og præget af personlige oplevelser og præferencer.   

Vi har gennem tiden set en del ukorrekte anbefalinger, som har ført til uheldige situationer.

”Sunde hunde er vores mission” har vi haft som motto siden starten i 1998, hvor vi definerede det og det er ikke kun en floskel, men noget vi lever og arbejder for.

Derfor har vi nu udviklet den nye BARF APP, som frit kan downloades og bruges af alle.

Vi har brugt mange kræfter på at den skal være faglig korrekt og dermed kan bruges både af salgspersonale i introduktionen af nye kunder og af gamle garvede barfere, der søger svar på specifikke spørgsmål.

App en indeholder foderplaner, faktuelle oplysninger, mængdeangivelser på både Barf og Easybarf og en mængde anden nyttig information.

Vidensbanken har svar på en lang række aktuelle spørgsmål og den vil løbende blive udbygget.